Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

Miksi sinun kannattaa etsiä korkovapaita lainoja

Pikavippi heti on houkutteleva vaihtoehto moniin eri rahantarpeisiin. Olipa kyseessä matka sukulaisille, yllättävä keittiön päivitys tai hyvä viikonloppureissu kavereiden kanssa, korjaa pikavippi heti ongelmasi. Mutta vaikka pikavippi heti tuleekin tilillesi, niin on siinä ongelmana sen suuret korot. Näitä lainoja kannattaa maksaa nopeasti pois, mutta on myös olemassa muutamia laillisia keinoja saada rahaa korotta tai melkein ilman korkoja.

Miksi sinun kannattaisi etsiä itsellesi koroton lainaa, on sikäli hölmö kysymys, sillä ilmaista lainaa tietysti ottaa mieluummin kuin kallista lainaa. Kuitenkin monissa korottomissa lainoissa on muita sudenkuoppia. Tulevissa esimerkeissä saattaa olla muita kuluja, tai ne saattavat olla ilmaisia lainoja vain rajoitetun ajan, mutta ne ovat tapoja saada korotonta lainaa. Kun lainaat fiksusti, vältät myös lisäkulut ja sudenkuopat.

  1. Ferratum tarjoaa ensikertalaisille pikavipin ottajille korottoman lainan. Lainaa voi ottaa 50-300 euron välillä ja se toimii kuten normaali pikavippi. Tarvitset henkilöllisyystodistuksen, tiliotteen ja todisteen tuloista ja näin on mahdollista saada pikavippi heti tilillesi. Kun otat lainaa myöhemmin tai jos lainanmaksuusi tulee ongelmia, niin käsittelykulut tekevät toki tästäkin lainasta kalliin, mutta ensikertalaisena Ferratumin asiakkaana voit nostaa mukavan korottoman lainan.
  2. Norwegian luottokortti. Norwegian air tarjoaa luottokorttia, jolla maksamalla kertyy ensinnäkin bonuspisteitä joilla voi myöhemmin sitten matkustaa, mutta luottoa voi maksaa 6 viikkoa korotta. Norwegianin kortilla luottoa voi ottaa 10 000 euroon saakka, eikä siinä ole mitään muitakaan kuluja. Tämän lisäksi korttia myönnetään jo 18-vuotiaille ja sitä varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä luottokortti onkin yksi helpoimmista tavoista saada isoja summia korotonta lainaa. Toki 6 viikon jälkeen luottoon tulee korko, mutta lyhyellä tähtäimellä tämä luottokortti on asiakkaan kannalta parempi kuin mikään pikavippi tai joustoluotto. Sen lisäksi se on helppo saada ja sen saamisen edellytykset ovat vaatimattomat.
    Norwegian luottokortilta voit myös nostaa käyttötilillesi rahaa vaivatta, ja myös tässä on 45 päivän takaisinmaksu aika ilman korkoja. Tämä on yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista ottaa lainaa. Jos maksut hoitaa ennen 6 viikon täyttymistä lainan ottohetkestä, laina on aina täysin kulutonta.
  3. Limiitti.fi tarjoaa uusille yli 20-vuotiaille asiakkaille pikavippiä 500 euroon saakka korotta. Pikavippi tulee heti tilillesi ja voit saada korotonta maksuaikaa 30-60 päivää. Tämän jälkeen laina toimii samoin kuin normaalit pienlainat, eli korot ovat perinteisiä lainoja korkeampia, mutta ensimmäisen lainan voi saada erinomaisilla ehdoilla.
  4. Vivus.fi tarjoaa korotonta lainaa uusille asiakkailleen. Ensimmäinen laina on myös tyystin kuluton ja sille on maksuaikaa 30 päivää. Lainaa voi ottaa kymmenestä eurosta 400 euroon. Eikä lainan ottoon tarvita vakuuksia tai takaajia, kunhan olet 20-vuotias voit saada Vivusilta täysin kulutonta lainaa kuukaudeksi.
  5. Markkinoilta löytyy myös muita luoton tarjoajia, jotka antavat ensimmäisen lainan ilman korkoja rajoitetun ajan. Monet luottokortin tarjoajat myös tarjoavat uusille asiakkailleen useiden kuukausien korotonta aikaa, mutta keskipitkällä aikavälillä kaikki nämä tarjoukset muuttuvat korkeakorkoisiksi. Tämän lisäksi monissa tarjouksissa on piileviä käsittelykuluja tai avausmaksuja, eli sen takia nolla koron lainojakin ottaessa kannattaa aina olla tarkkana minkälaisen lainan ottaa.

Yksi ongelma näissä kaikissa korottomissa lainoissa kuitenkin on. Ne eivät ole kovinkaan pitkäkestoisia, ne voivat olla näppäriä ja halpoja tapoja saada lainaa hetkelliseen tarpeeseen, mutta pitkäaikaiseen lainantarpeeseen ne eivät sovellu. Sen sijaan pitkäkestoista lainaa voi hakea pankeista, ei täysin korotta, mutta tällä hetkellä pitkäkestoisia lainoja saa hyvin alhaisella korolla. Viikonlopun menoihin koroton kuukauden laina toki saattaa olla erinomainen ratkaisu, mutta pidempiaikaiseen rahantarpeeseen kannattaa mieluummin etsiä pienkorkoisia lainoja pankeista.