Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

Pikavippi ilman luottotietoja

Yleisesti ottaen luottotiedot tarkistetaan lähes joka tilanteessa. Olitpa vuokraamassa asuntoa tai tilaamassa luottokorttia, tai vaikka aloittamassa puhelinliittymää, ensimmäiseksi aina tarkistetaan luottotiedot. Jos luottotiedot kerran menevät menee pitkä aika ennen kuin saat ne takaisin. Kuitenkin luottotiedot ovat voineet mennä kauan sitten nuorena hölmöillessä tai muuten vain epäonnisena, mutta seurauksista joutuu kärsimään vielä pitkälle aikuisuuteen. Lainaa ilman luottotietoja ei saa vaikka tulot olisivat taatut ja elämä tasaista.

Luotonantaja Hyvaksynta aika Min summa Max summa Alaikaraja Suurin termi Hanki laina
2 paiva 1 € 2000 € 18 vuotias 144 kuukaudet Hanki laina
1 paiva 100 € 5000 € 20 vuotias 52 kuukaudet Hanki laina
1 paiva 500 € 20000 € 26 vuotias 120 kuukaudet Hanki laina
 

Vaikka elämä olisikin tätä nykyä tasaista, voi silti olla vaikeaa varautua aivan kaikkeen ja lainaa luottotiedottomalle on vaikea hankkia. Elämä tuppaa heittämään yllätyksiä eteen ja välillä ne tulevat odottamattomien kulujen muodossa. Välillä lisäkulut ovat iloisia, välillä elämän pakollisia alamäkiä. Kuitenkin näistä yli päästäkseen ihminen monesti tarvitsisi kipeästi lisää rahaa. Onneksi nykyään löytyy monia yrityksiä jotka tarjoavat lainaa ilman luottotietoja. Tämä voi olla pelastus yllättävän menoerän tullessa vastaan!

Jos yhtäkkiä netistä löytää erinomaisen loma pakettitarjouksen, joka on väliaikainen, mutta palkkaan on vielä aikaa, on varausta mahdotonta tehdä ilman luottokorttia. Tällöin voi olla hyvä löytää joku yritys joka tarjoaa lainaa luottotiedottomalle. Näin voit saada unelmiesi loman hyvään hintaan. Toisaalta välillä elämässä sattuu myös surullisempia yllätyksiä. Jos aamulla herää siihen, että auto ei starttaa ja sitä tarvitsee seuraavan viikon töiden tekemiseen voi kulutusluotto olla tapa hoitaa auto välittömästi kuntoon ja siirtää maksua siihen päivään kun autolla on saanut työt tehtyä ja rahat tilille. Vaikka luottotiedot olisivat menneet, löytyy nykyään yrityksiä, jotka antavat lainaa ilman luottotietoja. Tämä voi olla pelastus monessa tilanteessa.

Mitä ovat luottotiedot?

Mitä luottotiedot siis lopulta ovat? Käytännössä luottotiedot ovat tietoja jotka on rekisteröity luottotietoja pitävään yritykseen. Yrityksiltä voi kysyä omia luottotietoja tai yritykset voivat kysyä sieltä sinun luottotietoja ennen kuin ryhtyvät sopimussuhteeseen kanssasi. Luottotiedot auttavat sopimuksen toista osapuolta arvioimaan sinun tai vaikka esimerkiksi toisen yrityksen luotettavuutta. Näin yritykset ja yksityishenkilöt voivat yrittää välttää joutumasta huonoon sopimussuhteeseen tuntemattoman henkilön tai yrityksen kanssa.

Käytännössä yritykset listaavat tietoja ihmisistä, joilla on maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriö merkinnän voi saada monella tavalla, mutta yksinkertaistettuna se tarkoittaa, että maksut ovat olleet myöhässä. Kun maksut ovat myöhästyneet tarpeeksi yritys voi ilmoittaa luottotieto rekisteriin maksuhäiriöstä ja tämän jälkeen asiakas saa maksuhäiriömerkinnän. Suoraan luottotieto rekisteriin luotontarjoaja voi ilmoittaa asiakkaan jonka maksut ovat viivästyneet ja täyttävät kolme kriteeriä:

  1. Maksun pitää olla viivästynyt 60 päivää alkuperäisestä eräpäivästä. Kun asiakas on saanut laskun kotiinsa jossa mainitaan laskun eräpäivä. Jos maksu ei ole maksettu eräpäivään mennessä yritys ei kuitenkaan suoraan voi ilmoittaa asiakasta luottotietorekisteriin, vaan täytyy sen ryhtyä ensin muihin toimiin. Ensinnäkin sen täytyy lähettää maksukehotus. Maksukehotus toimii muistutuksena velalliselle ja antaa mahdollisuuden velan maksamiseen. Maksukehotuksesta koituu lisäkuluja, mutta sopimusta (vuokra, puhelinlasku, luottokortti) voidaan tämänkin jälkeen jatkaa normaalisti.
  2. Maksukehotuksen voi lähettää milloin tahansa kun eräpäivästä on myöhästytty. Moni yritys kuitenkin odottaa hetken. Mutta luottotietoja ei voi menettää jos maksukehotusta ei ole lähetetty. Maksukehotus pitää olla lähetettynä 21 päivää ennen kuin luottotieto rekisteriin saa ilmoittaa maksuhäiriöstä.
  3. Kaikki maksukehotuksetkaan eivät oikeuta maksuhäiriömerkinnästä ilmoittamiseen. Maksukehotuksessa pitää mainita myös mahdollisista luottotietojen menetyksestä.

Jos kaikki nämä 3 kriteeriä täyttyy niin yritys saa ilmoittaa maksuhäiriöstä luottotietorekisteriin joka johtaa luottotietojen menettämiseen. Kun luottotiedot ovat kerran menneet, on niiden takaisin saaminen pitkä prosessi, joka monesti vie useita vuosia. Käytännössä luottotiedot siis ovat sidonnaisia edellisiin sopimussuhteisiin ja siihen miten niitä on hoidettu.

Miten ihmiset pilaavat luottotietonsa?

Luottotietojen korjaaminen on pitkä ja vaivalloinen prosessi, mutta niiden pilaaminen on helppoa kuin mikä. Tämän takia kannattaa olla varovainen laskujensa kanssa, sillä luottotietojen menettäminen tekee elämästä erittäin hankalaa.

Muutamia tapoja joilla ihmiset yleisimmin pilaavat luottotietonsa ovat:

  1. Unohtaa maksun lähettäminen. Monesti ihminen saa laskunsa, näkee sen ja sitten jotain tapahtuukin. Kaveri tulee juuri kylään kun olit menossa verkkopankkiin tai töistä tulee puhelu. Ehkä olet juuri lähdössä pitkälle matkalle ja yksi lasku onkin huomaamatta jäänyt maksamatta. Jos lasku jää maksamatta niin ei hätä ole vielä tämän näköinen luottotiedot eivät mene vaikka eräpäivä umpeutuisikin. Maksukehotukset tulevat perässä ja asian voi korjata ilman vahinkoa tai pienellä lisämaksulla. Jos kuitenkin olet lomalla tai vaihtanut asuntoa ja maksukehotus ei saavu perille, voi luottotietojen menetys olla lähellä.
  2. Luottorajan väärin arviointi. Ihmisillä on monesti luottokortteja joiden luottokatto on hyvinkin korkea. Sitä helposti ajattelee, että pankki on myöntänyt sen sinulle koska olet maksukykyinen, mutta oletko kuitenkaan. Jos luottorajasi on 10 000 euroa pystyykö sitä sitten kuitenkaan maksamaan seuraavien kuukausien palkasta. Tämä on helppo tapa joutua velkoihin joita ei kykene maksamaan ajallaan. Onneksi pankit ja yritykset ovat monesti joustavia inhimillisten virheiden kanssa. Kun soitat välittömästi pankkiin tai yritykseen elettyäsi yli varojesi, moni pankki ja yritys suostuu luomaan uuden maksuohjelman ja näin et menetä luottotietojasi.

Luottotiedot saattava monelta mennä epäonnen edessä, mutta nopea toiminta rahaongelmien syntyessä saattaa pelastaa monet luottotiedot. Monesti luottotiedot nimittäin menevät juuri sen takia, että lainaa yritetään maksaa toisella lainalla tai, että laina yritetään unohtaa, kun tietää, että sitä ei millään kykene juuri nyt maksamaan.

Monesti ihmiset oppivat virheistään heti, mutta luottotiedot kummittelevat vielä pitkään perässä. Valitettavan moni joutui viime vuosikymmenellä luottotietojen kanssa vaikeuksiin juuri pikavippien takia, mutta nykyään pikavippien säännöt ovat tiukentuneet ja ne ovat asiakkailleen parempia ja turvallisempia. Jos luottotiedot ovat menneet ja vastaan tulee yllättävä rahan tarve pikavippi ilman luottotietoja voi olla ainut tapa saada lainaa. Kuitenkin tällöinkin vanhat synnit kummittelevat sillä silloin kun otat lainaa ilman luottotietoja, on lainojen korot yleensä huomattavasti korkeampia kuin luottotiedollisten lainat.
Loppuen lopuksi luottotiedot voi menettää hyvinkin inhimillisestä virheestä johtuen. Kun luottotiedot ovat menneet vaikeuttaa se ehdottomasti elämää, mutta onneksi tähänkin hätään on mahdollista löytää ratkaisu.

Voiko pikavippiä saada jos luottotiedot ovat menneet?

Lainaa voi olla hyvin vaikea saada jos luottotiedot ovat kerran menneet. Pankit eivät suosta myöntämään luottokortteja ja yksityisetkin lainanantajat mielummin haluavat asiakkaikseen ihmisiä jotka he uskovat maksavan lainansa takaisin. Tämä voikin olla suuri ongelma jos luottotiedot ovat menneet menneisyydessä, eikä niitä ole vieläkään saanut korjattua, vaikka jo pitkään olisi maksanut laskunsa ajallaan ja tulot olisivat kunnossa ja tasaisia. Sillä elämässä tulee vastaan aina yllättäviä kuluja ja tapahtumia mihin ei voi varautua. Tällöin rahaa pitäisi saada nopeasti, mutta luoton saaminen voi olla hyvinkin vaikeaa kun tiedot ovat kerran menneet. Kuitenkin on mahdollista saada myös pikavippi luottotiedottomalle. Korot eivät ole tällöin markkinoiden parhaimmistoa ja yrityksen löytäminen voi olla hieman haastavampaa, mutta tämä ei kuitenkaan ole vaikea tehtävä.

Tosiaan aivan jokainen yritys ei luottotiedottomille rahaa lainaa. Samalla kun haet lainaa niin moni yritys tarkistaa juuri ensimmäiseksi luottotietosi ja saattavat evätä sinulta kulutusluoton eli pikavipin. Kuitenkin on myös mahdollista saada pikavippi ilman luottotietoja, eikä se ole liian haastavaa. Nykyään markkinoilta löytyy monia yrityksiä jotka antava pikavipin ilman luottotietoja. Miten sitten saada pikavippi luottotiedottomalle? Itse prosessi ei ole niin erilainen kuin normaalin pikavipin ottaminen. Lainaa ilman luottotietoja myöntää moni yritys netin lomakkeen täyttämisen jälkeen. Kunhan pystyt antamaan tiedot jatkuvista tuloistasi, tiliotteesi ja henkilötietosi, on sinun mahdollista saada pikavippi ilman luottotietoja.

Netissä on monia pikavippi yrityksiä vertailevia sivustoja ja näin voit etsiä itsellesi sopivan yrityksen joka myöntää kulutusluottoa myös luottotiedottomalle. Pikavippi ilman luottotietoja voi olla hieman kalliimpaa kuin perinteinen pikavippi, mutta tällä tavalla rahaa ainakin saa silloin kun sillä on tarvetta. Ja aivan kuten muutkin pikavipit kulutusluotto saapuu luottotiedottomankin tilille nopeasti ja vaivattomasti. Yleensä lainarahat saapuvat tilillesi viimeistään päivän sisällä, mutta jotkut lainantarjoajat siirtävät rahat tilillesi jopa heti. Kuitenkaan yöllä pikavippiä ei voi nostaa, sillä lainsäädännössä on kielletty, että pienlainoja ei saa siirtää tilille 23 ja 07 välillä. Eli vaikka pikavippi voi auttaa nopeaan rahan tarpeeseen, ei se kuitenkaan ihan joka tilanteesta pelasta.

Pikavippi ilman luottotietoja

Miten sitten hankkia pikavippi ilman luottotietoja?

Pikavipin tarjoajien markkinat perustuvat siihen, että niiden pitää olla helpompia ja nopeampia kuin perinteiset pankit. Kuitenkin nykyään pankitkin myöntävät edullista kulutusluottoa muutamaa nappulaa klikkaamalla, joten pikavippi yritysten on täytynyt myös tehdä lainan ottamisesta helppoa. Yleisesti ottaen pikavippi on kalliimpaa kuin perinteiset lainat juuri tämän takia. Perinteinen pankki tietää sinusta paljon ja kykenee arvioimaan lainan antamisen riskejä. Jos he ovat valmiita antamaan lainaa sinulle he voivat antaa sen kohtuullisella korolla. Lainaa on kuitenkin vaikea saada jos luottotiedot ovat menneet, ja tähän väliin moni pikavippiyritys juuri tähtääkin. Pikavippi firmat kysyvät muutamia perusasioita rahan lainaajalta, mutta monesti luottotiedot ovat yksi asia mitä he eivät tarkista, tai jos tarkistavat he lisäävät sen vain korkoon sen sijaan, että eväisivät koko lainan. Pikavippiä hakiessasi tarvitset:

  1. Voimassa olevan henkilöllisyys todistuksen.
  2. Tiliotteen.
  3. Todisteen jatkuvista tuloistasi.

Käytännössä nämä tiedot ovat tarpeeksi pikavippi yrityksille arvioidakseen minkälaista lainaa he haluavat sinulle myöntää. Menneisyyden virheet eivät paina niinkään paljon, kuin todiste siitä, että raha asiat ovat juuri nyt kunnossa ja, että velkaa kykenee myöhemmin maksamaan takaisin. Lainan ottaminen on helppoa ja nopeaa.

Toinen etu pikavipissä on, että se on nimenomaan kulutusluotto. Kun otat ensimmäisen lainasi pikavipin tarjoajalta, ja maksat sen ajoissa, laskee myös tulevaisuuden korkosi. Kun jatkuvasti otat luottoa ja maksat sen tunnollisesti, saat myös lainata isompia summia samalla kun yrityksen luotto sinua kohtaan kasvaa.

Kulutusluottoa saa käyttää mihin sitä haluaa, hakemuksissa ei täydy perustella mihin sitä tarvitset. Laina tulee tilillesi ja saat itse päättää mihin tarpeisiin sitä haluat käyttää. Olipa se sitten yksityisen lääkärin laskut taikka toteamus, että budjetoidut rahat loppuivat kesken lomamatkan. Pikavippi voi nopeasti paikata akuutin rahan tarpeen. Kääntöpuolena on korkeat korot, mutta nämäkään laskut eivät enää nykyään ole valtavia kunhan lainan kykenee maksamaan ajallaan takaisin. Pikavippi tulee pikaisesti tilillesi, mutta kannattaa myös muistaa, että se on parasta myös maksaa pikaisesti takaisin, että korkokulut eivät luo kasvavasti suurempaa lovea tuloihisi.

Pikavippiä löytyy myös luottotiedottomille kohtuullisilla ehdoilla kunhan etsii hyvän luoton tarjoajan netin pikavippi vertailuista.